Ingrediënten

  • 350 gr kipfilet
  • 1 sjalotje
  • 300 gr witlof
  • 1 appel
  • 3 eetl olie
  • 1/8 liter slagroom
  • 1 eetl honing
  • 4 kerstomaatjes
  • Citroensap
  • Zout en peper

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in reepjes. Snipper het sjalotje,snij de witlof en de appel in smalle reepjes en besprenkel met citroensap.
Verhit de olie in de wok en roerbak de sjalot ± 2 min,voeg de kipfilet toe en roerbak ± 5 min. schep de witlof en de appel erdoor en breng op smaak met zout en peper. Roerbak voorzichtig  ± 4 min,schenk de room en de honig erbij en warm het gerecht goed door.
Serveer het gerecht in een verwarmde schaal en garneer met halve kerstomaatjes.
Lekker met driekleurenpasta

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten