Ingrediënten

    1 ons kattenspek

    3 kipfilets

    1 pot Ajam-Pangang van Chicken Tonight

    1 pakje aardappelpuree

    1 pakje wijnzuurkool

    100 gr. oude geraspte kaas

Bereidingswijze

Snij de kattenspek in blokjes en bak deze.

Snij de kipfilet in blokjes en voeg ze bij de katenspek

Bak het geheel rondom gaar.

Voeg de pot ajam-pangang toe en laat het geheel 5 minutjes op een laag vuur smoren.

Maak de aardappelpuree klaar en doe de helft in een ingevette ovenschaal.

Leg hierop de wijnzuurkool en daarop het mengsel van kipfilet.

Dek het geheel af met het restant aardappelpuree en strooi over de aardappelpuree de geraspte kaas.

Zet de schotel 20 minuten in een oven van 220 °C en hij is klaar om op te smullen.

Hoeveelheid

3 porties

Bereidingstijd

30 minuten