Ingrediënten

  • 1 bosje(s) Grove waterkers
  • 100 gram Hazelnoten
  • 4 stuk(s) Plakken korstdeeg
  • 1 stuk(s) Ei
  • 2 bakje(s) Tomaat klein
  • 4 eetlepel(s) Honing
  • 0,5 theelepel(s) Aceto balsamico
  • 300 gram Petit doruvael
  • 1 snufje(s) Peper
  • 1 snufje(s) Zout

Bereidingswijze

  1. Zet de oven op 180 graden.
  2. Steek het korstdeeg uit en prik deze met vork in.
  3. Strooi 1 eetl. lepel honing en een halve theelepel aceto balsamico in de vormpjes met een beetje peper en zout.
  4. Halveer de tomaten en leg deze met de vleeskant in de honing.
  5. Leg de vormpjes hiermee vol.
  6. Het korstdeeg er op leggen en afstrijken met eigeel en grof zeezout.
  7. Op circa 20 min. afbakken in de oven op 180 graden.
  8. Salade van waterkers maken. Hazelnoot crushen.
  9. Kaas in blokjes snijden.
  10. Taartje storten op een bord. Kaas ,waterkers en hazelnoot er op.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten