Ingrediënten

  • 400 g kipfilet
  • 800 g gebroken verse sperzieboontjes
  • 4 eetlepels fijngehakte koriander
  • 1 zak Conimex Chinese Eierenmie
  • Conimex Wok Olie
  • 1 eetlepel Conimex Kerrie Djawa
  • Conimex Ketjap Manis
  • Conimex Gebakken Uitjes

Bereidingswijze

  1. Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout) aan de kook.
  2. Voeg de mie toe aan het kokende water en kook deze in ca. 4 minuten gaar.
  3. Trek de mie na 1 minuut koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om.
  4. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
  5. Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes.
  6. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  7. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de kipreepjes, de sperzieboontjes en de kerrie 10 minuten.
  8. Schep de afgekoelde mie en een flinke scheut ketjap erdoor, goed doorwarmen.

Notities

Schep de eierenmie in diepe borden of kommen. Ieder voegt aan tafel ketjap, Gebakken Uitjes en koriander naar smaak toe.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

5 minuten