Ingrediënten

  • 500 gr gehakt
  • 2 teentjes knoflook, gesn.
  • 2 tomaten in blokjes
  • 2 el sojasaus
  • 1 laurierblaadje
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • 1 ui, fijngesneden
  • 1 zakje gehaktkruiden
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 1 blik bruine bonen
  • 10 zwarte peperkorrels
  • 2 el gehakte bladselderij

Bereidingswijze

Verwarm een hapjespan voor. Bak het gehakt rul uit, zonder vet. Voeg de ui en knoflook toe en laat ze op hoog vuur bruinbakken. Bak de gehaktkruiden, tomaten en paprika 5 min. mee. Roer de sojasaus, bruine bonen, laurier, peperkorrels en basterdsuiker erdoor, giet 1 dl water erbij en breng aan de kook. Laat het gerecht ca. 30 min. sudderen; laat daarbij het vocht verdampen. Roer voor het opdienen de selderij erdoor.

Notities

lekker met rijst

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten