Ingrediënten

  • 1 kg aardappelbolletjes
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 250 gr champignons
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl provencaalse kruiden
  • 1 rookworst
  • 175 gr spekjes
  • 60 gr boter of een scheutje olie

Bereidingswijze

Doe de boter/olie in een wokpan, wanneer deze goed heet is de aardappelbolletjes goudbruin bakken.

In de tussentijd maak je de champigons en de paprika schoon. Bak in een andere wokpan de spekjes uit, voeg daarna de paprika's toe. Voeg de kruiden toe en bak lekker door. Vervolgens de champignons meebakken. Als allerlaatst de rookworst mee verwarmen.

Notities

In plaats van aardappelbolletjes kan je er ook rijst bijgeven.

Snel klaar, dus ideaal voor een moederdagrecept.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten