Ingrediënten

  • 500 gram varkensvlees of hamlappen
  • paprikapoeder
  • zout & peper knoflookpoeder
  • 1 pakje braadmargarine
  • 750 gram uien
  • 1 doosje champignons
  • 1 rode en 1 groene paprika 2 pakjes jachtsaus
  • 2 grote blikken tomatenpuree 1 pak rijst
  • 1 blik doperwten

Bereidingswijze

Snijd het vlees fijn en kruid het naar smaak met paprikapoeder, zout, peper en knoflookpoeder. Smelt de margarine in een braadpan en braad het vlees. Toevoegen: de gesneden uien, de twee in repen gesneden paprika's, de blikken tomatenpuree en de jachtsaus. Het totaal ongeveer 20 minuten laten sudderen. Intussen de rijst koken en de doperwten opwarmen.

Notities

Gezamenlijk opdienen.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten