Ingrediënten

  • 4 blikken of potten lange knakworsten á 10 stuks
  • 1 blikje gekoeld croissant deeg 230 gram
  • 2 eetlepels curry gewurz saus
  • 1 eetlepel zaanse mosterd
  • 3 eetlepels koffie room of koffiemelk

Bereidingswijze

Worstjes laten uitlekken in vergiet. Croissant deeg uitrollen, naden met water bestrijken, op elkaar drukken .Deeglap bestrijken met curry gewurz saus en mosterd
Deeglap in 40 repen van 1 cm breedte snijden.
Twee bakplaten invetten
Om elk knakworstje als een spiraal een deegreep wikkelen, met mosterdkant
Tegen het worstje aan en steeds 1 cm tussenruimte
Worstspiralen op de bakplaat leggen en in de koelkast zetten.

Notities

Vlak voor het opeten: worstspiralen bestrijken met koffie room of koffie melk. in midden van oven op 200 ° C of gasovenstand 4 in 20 minuten goud bruin bakken. Leuk uitziende borrelhapjes, goed voor te bereiden. Gezellig om bij een feestje rond te delen (uit de hand te eten, evt met servetje). 40 stuks; Per stuk 60 Kcal, 4 gr. vet, 2 gr. eiwit, 3 gr. koolhydraten.

Hoeveelheid

1 portie

Bereidingstijd

20 minuten