Ingrediënten

  • 400 gr. varkensschnitzel,
  • 1 rode paprika,
  • 1 groene paprika,
  • 1 gele paprika,
  • 1 flinke eetl. Mexicaanse kruiden,
  • 4 eetl. zonnebloemolie,
  • 8 takjes koriander.
  • Wok,
  • aluminiumfolie.

Bereidingswijze

Was de paprika's, snijd het kapje eraf en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens de paprika in ringen en de ringen aan een kant open. Snijd het vlees reepjes en bestrooi het vlees met de kruiden. Was de koriander en houd 4 takjes achter voor de garnering en hak de rest fijn.
Verhit de olie in de wok en roerbak het vlees in ca. 6-8 min. gaar. Haal het vlees uit de wok en houd het warm onder de folie. Roer in de achtergebleven olie de paprika in ca. 3 min. beetgaar. Verdeel de paprika, de fijngehakte koriander en het vlees over 4 borden. Garneer met de takjes koriander.

Notities

Geef er witte rijst bij.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten