Ingrediënten

  • allesbinder
  • snufje zout
  • snufje peper (versgemalen)
  • 1 blik perzik (netto 820 g, in schijfjes)
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 100 g rozijnen
  • 2 uien (fijngesnipperd)
  • 50 g boter
  • 500 g varkensreepjes

Bereidingswijze

Bestrooi de varkensreepjes met peper. Verhit boter in een pan en bak hierin de varkensreepjes in ca. 5 minuten rondom bruin
Voeg de uien toe en fruit deze ca. 2 minuten mee. Roer de tomatenpuree door het vleesmengsel en bak deze 1 minuut mee
Voeg het perziksap toe, bewaar de perzikschijfjes in een kom en laat het sap ca. 2 minuten mee sudderen. Voeg tenslotte de perzikschijfjes en rozijnen toe en laat het gerecht ca. 3 minuten koken. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Bind de saus eventueel met allesbinder opgelost in een beetje water
Verdeel het vlees met saus over 4 borden.

Notities

Lekker met rijst en sperziebonen.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

15 minuten