Ingrediënten

  • 2 pakken rundvleesreepjes  (á 300 gram)
  • peper
  • zout
  • 2 eetlepels bloem
  • boter om te bakken
  • ca. 65 gram spekreepjes
  • 2 eetlepels zilveruitjes (potje)
  • 1 laurierblaadje
  • 3,5 dl rode wijn

Bereidingswijze

Kruid de reepjes rundvlees met peper en zout en bestrooi ze met bloem. Verhit in een braadpan boter en bak hierin de spekblokjes rondom aan. Neem ze uit de pan. Voeg runderreepjes en zilveruitjes toe en bak al omscheppend. Voeg spekblokjes, laurierblaadje en wijn toe en laat het vlees gaar stoven in ongeveer 1 uur.

Notities

Lekker met gekookte aardappels en veel groente.

Stoof 250 gram grof gesneden champignons en enkele takjes verse tijm mee.

Deze ingrediënten zijn te koop bij de Aldi.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

1,5 uur