Ingrediënten

  • 400 gram varkenslappen 
  • 50 gram boter
  • 1 ui 
  • 1 teentje knoflook 
  • 1 rode paprika
  • zout en peper 
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel bloem 
  • 50 gram rozijnen 
  • 2 deciliter bouillon 
  • azijn 
  • 2 theelepels majoraan 
  • 2 bananen

Bereidingswijze

Snijd de kalfslapjes in mooie reepjes en bak die in de hete boter snel goudbruin. Fruit de gesnipperde ui. de knoflook uit de pers en de gesnipperde rode paprika mee. Strooi er wat zout en peper, het paprikapoeder en de bloem over. Roer er de rozijntje, bouillon, azijn en majoraan bij en laat het gerecht 30 minuten stoven. Warm de in plakjes gesneden banaan even mee.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten