Ingrediënten

  • 16 kippenvleugels
  • 3 bosuitjes in dunne ringen
  • Voor de Marinade

  • 300 ml gezeefde tomaten
  • 2 tenen knoflook (geperst)
  • 2 el worcestershiresaus
  • 2 el sojasaus
  • 3 el honing

Bereidingswijze

Meng in een grote schaal alle ingrediënten voor de marinade. Meng er de kippenvleugels door en laat ze minimaal 1 uur in de koelkast marineren. Verwarm de oven voor op 200°C. Schep de kippenvleugels met de marinade in een braadslee en bak ze in het midden van de oven in ca. 40 minuten gaar of tot ze plakkerig zijn en bijna alle saus is verdampt. Keer ze af en toe en bedruip ze met de marinade. Laat ze afkoelen en bestrooi ze met de bosui, wat zout en flink veel versgemalen peper.

Notities

Geef hierbij wat salade en eventueel gebakken aardappelen of krieltjes.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

10 minuten