Ingrediënten

  • 250 g sperziebonen
  • 150g bleekselderij
  • 150 g wortel
  • 1 kleine pot bruine bonen
  • 100 g ontbijtspek
  • 20 g boter
  • 1/2 d1 vleesjus
  • 400 g ravioli met vleesvulling uit pak
  • 20 g geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Snijd sperziebonen, bleekselderij en wortel in stukjes. Kook deze in een pan met weinig water ca. 5 minuten en laat ze in een vergiet uitlekken.
Laat bruine bonen in een zeef uitlekken. Snijd het ontbijtspek in reepjes en bak deze in een pan met boter in ca. 5 minuten op een laag vuur uit.
Schep de spekjes in een kom.
Voeg de uitgelekte groente toe aan het spekvet en giet er vleesjus bij. Breng het aan de kook en stoof alles op een laag vuur in ca. 10 minuten gaar.
Kook intussen ravioli uit pak, volgens de beschrijving.
Meng het groentemengsel, de spekreepjes en de geraspte kaas door de ravioli.

Notities

Serveer de ravioli direct in een voorverwarmde schaal met de geraspte kaas er apart bij.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten