Ingrediënten

  • 1 bakje Knorr Mix Provençaalse kipschotel
  • 350 g kipfilet
  • 250 g champignons
  • 250 g cherry tomaten
  • 300 g sperziebonen
  • 700 g krieltjes (voorgekookt)

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in reepjes, de champignons in plakjes en halveer de tomaatjes. Kook in ruim water de boontjes in 5 minuten beetgaar. Kook de krieltjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Verhit in een wok of hapjespan een eetlepel olie of vloeibare margarine en bak de kip goudbruin. Voeg vervolgens de champignons en de voorgekookte sperziebonen toe en roerbak 3 minuten.

Voeg de inhoud van het bakje Knorr mix en 100 ml. water toe en breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 6 minuten zachtjes pruttelen.

Voeg de tomaten toe en kook alles nog voor 2 minuten

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

1 uur