Ingrediënten

  • 600 g (vrij) vastkokende aardappels
  • 2 el olijfolie of 50 g boter
  • 400 g shoarmavlees
  • 2 tenen knoflook
  • peper, zout
  • 1/2 tl chilipoeder
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 klein blik rode bonen
  • 1 klein blik mais
  • 100 g geraspte kaas
  • 1 klein zakje tortillachips
  • 1 el gehakte koriander

Bereidingswijze

Kook de aardappels 10 minuten voor in de schil, pel ze en snijd in plakjes of blokjes. Garen in de magnetron kan ook/ 5 minuten op 800 watt. Laat 5 minuten nagaren
Roerbak het vlees 3 minuten met knoflook, peper, zout en chilipoeder in de olie of boter
Leg de aardappelplakjes op de ingevette bodem van een schaal. Strooi de geraspte kaas erover
Schep de tomatenpuree, bonen en maïs door het vlees en verdeel het mengsel over de aardappels. Dek de schotel af en zet deze 15 minuten in de oven.

Notities

Garneer het gerecht voor het serveren met tortillachips en gehakte koriander.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

1 uur