Ingrediënten

  • 300 gr. macaroni
  • 500 gr. kipfilet
  • 2 paprika's, rode
  • 2 paprika's, groene
  • 4 el. boter
  • 2 tl. paprikapoeder
  • 2 pakjes kookroom
  • 6 el. kaas, Parmezaanse
  • 2 uien
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

Snipper de ui. Snijd de kip in repen en de paprika's in blokjes.
Verhit de boter en laat de ui hierin glazig worden.
Voeg de kip toe en bak de kip rondom aan.
Doe de paprikablokjes bij de kip en fruit het geheel enkele minuten.
Roer het paprikapoeder door het gerecht en schenk de kookroom in de pan.
Laat de kip-paprikasaus op een klein vuur gaar worden in circa vijf minuten.
Breng de saus op smaak met peper en zout. Kook in de tussentijd de macaroni beetgaar.
Laat de macaroni uitlekken en roer de macaroni door de saus.
Bestrooi de macaronischotel met de geraspte kaas.

Notities

Lekker met een groene salade.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

15 minuten