Ingrediënten

  • 2 kilo rundergehakt
  • Teentjes knoflook
  • Sambal
  • Zout
  • Grove zwarte en witte pepper
  • Gehakt kruiden
  • Uien
  • Ketjap
  • Ei
  • Beschuit
  • Indaanse kerrie kruiden
  • Sesam olie
  • Olijf olie
  • Grote schaal
  • Een goede braadpan

Bereidingswijze

Gooi het gehakt in een goede grote schaal waar het in past en ook nog genoeg ruimte hebt om goed te kneden. Vervolgens doe je de ingredienten na eigen hoeveelheid erin behalve de olijfolie dat gebruik je om in te bakken. Kneed dit heel goed door elkaar heen. Doe vervolgens de schaal in de koelkast en laat deze ongeveer 3 uurtjes staan. Haal ze er dan uit en bak ze in olijfolie. Laat ze dan vervolgens uitlekken op een bord met keukenpapier en laat ze afkoelen.

Notities

Dit is erg lekker om op een verjaardag te serveren als borrelhapjes.

Hoeveelheid

10 porties

Bereidingstijd

2 uren