Ingrediënten

  • 400 g witte rijst
  • 300 g sperziebonen
  • Conimex Wok Olie info
  • 400 g kipreepjes
  • 300 g gesneden kool
  • 1 zak Conimex Roerbaksaus Milde Pindasaus info
  • 0.5 zak Conimex Kroepoek Java info
  • 2 el grof gehakte bladselderij

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Was en snijd de sperziebonen elk in 8 kleine stukjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes ca. 3 minuten. Voeg de boontjes en de kool toe en wok 5 minuten mee. Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
Breek de helft van de kroepoek in stukjes.
Schep de rijst met daarop de kipreepjes en groenten in pindasaus op 3-4 borden.

Notities

Strooi de stukjes kroepoek en de bladselderij erover en geef de rest van de kroepoek er apart bij.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten