Ingrediënten

  • 0.5 zak (250g) Conimex Mie (nestjes)
  • 3 tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 g bamigroentenpakket
  • Conimex Wok Olie
  • 400 g roerbak vleesreepjes
  • 1 bakje Conimex Boemboe voor Bahmi Goreng
  • 5 el Conimex Ketjap Gold Edition
  • Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen.

Bereidingswijze

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Was en snijd ondertussen de tomaten in partjes. Pel en snijd de teentjes knoflook in plakjes. Snijd de rode peper uit het bamigroenten pakket in ringetjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 2 minuten. Voeg de groenten, de rode peper en de knoflook toe, wok 5 minuten. Roer 0.5 dl water, de boemboe en de ketjap door de groenten. Schep de mie en de partjes tomaat erdoor en wok nog 2 minuten.
Schep de ketjapmie in 4 diepe borden.

 

Notities

Lekker anders kan ook
Vervang vleesreepjes door reepjes kipfilet.

Op tafel
Geef er voor een krokant accent Conimex Kroepoek Bali bij.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

30 minuten