Ingrediënten

  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 schaaltje rundergehakt (ca. 400 g)
  • 2 theelepels chilipoeder
  • 1 blik kidneybonen (400 g)
  • 1 pot kapucijners (720 g)
  • 1 zak soepgroenten grof (250 g)
  • 1 pot groenteschotel voor chili con came (620 g)
  • zout en peper

Bereidingswijze

In braadpan olie verhitten. Gehakt met chilipoeder in ca. 5 minuten rul bakken. Kidneybonen om kapucijners laten uitlekken. Soepgroente aan gehakt toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Kidneybonen, kapucijners en groenteschotel toevoegen. Geheel in ca. 5 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.

Notities

Lekker met ijsbergsla.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

15 minuten