Ingrediënten

  • 500 gr vastkokende aardappelen
  • 5 el boter
  • 10 stengels bleekselderij
  • 1 tl tomatenpuree
  • 1 teentje knoflook
  • 1 pot witte bonen
  • 1 blik chilibonen
  • 4 runder saucijsjes
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en was ze. Snijd de aardappelen in stukken. Verhit 2 el boter in een braadpan. Bak de aardappelen in ca. 25 min. gaar. Haal de aardappelen uit de pan. Was de bleekselderij en snijd ze in stukken. Verhit 2 el. boter in een braadpan. Voeg de tomatenpuree toe en bak het ca. 2 min.. Pel de knoflook en pers het erboven uit. Spoel de witte bonen af. Voeg de chilibonen, witte bonen en de bleekselderij toe. Verhit de rest van de boter in een koekenpan. Bak de saucijsjes in ca. 15 min. gaar en snijd ze in plakken. Schep de aardappelen en de saucijsjes door het groentemengsel en warm het goed door. Breng op smaak met zout en peper.

Hoeveelheid

4 porties

Bereidingstijd

1 uur